Barion Pixel

Te odafigyelsz az újrahasznosításra? Most egy kreatív alkotással a többiek figyelmét is felhívhatod a környezettudatos gondolkodás fontosságára.

A Szirom Patikák új felhívása kreatív, szórakoztató szabadidős programot ajánl, amivel akár nyerhettek is.

Mi a nyereményjáték célja?

A játékkal a szervezők az újrahasznosítás fontosságára szeretnék felhívni a figyelmet. Céljuk, hogy a jövő generációja egyre jobban odafigyeljen a szelektív hulladékgyűjtésre, és felhívják erre a környezetetekben élők figyelmét is. Fontos, hogy az újrahasznosítható termékek el is jussanak az újrahasznosító üzemekbe, ahol új termékekként gördülnek le a futószalagról és kerülnek ismét a boltok polcaira.

Ki pályázhat?

A nyereményjátékra 7-18 év közötti iskolás gyermekek alkotásait várják.

Korosztályi besorolások:

  • 7-9 év
  • 10-12 év
  • 13-15 év
  • 16-18 év

Az alkotások készülhetnek egyénileg vagy a családdal együtt is.

Mivel lehet nevezni?

Készíts egy újrahasznosított tárgyat, és küldd el a fotóját. Egy pályázó csak egy pályaművet nyújthat be.

Bármilyen háztartási hulladékot fel lehet használni: a tejes kartontól a konzervdobozokon át, egészen a használt autógumiig, mindent, amit otthon találsz és már kidobásra kerülne.

Az alkotásokhoz mindenféle segédeszköz használata megengedett: olló, hurkapálcika, ragasztó, filctoll, festék, színes papír…

Hangolódj rá

Ha szívesen indulnál a játékon, kattints a képre, olvasd el a teljes felhívást, ahol azt is megtudod, milyen formában és hova kell küldened az alkotásról készült fotót.

Milyen díjakkal jutalmazzák a legjobbakat?

A beküldött érvényes pályaművek közül szakértő zsűriző szemek választják ki a négy legjobb alkotást (korosztályonként egyet).

A nyertesek jutalma egy-egy 20.000 Ft-os ajándékutalvány.

Meddig várják az alkotásokat?

A nevezés beküldésének határideje 2021. október 31.

Vágj bele

Ötletelj, kérdezd meg a családot, milyen hasznos tárgyra van szükség a konyhában, a dolgozósarokban vagy éppen a kertben és kezdj el alkotni!

Látogass el a Szirom Patikák honlapjára és indulhat a munka!