Ötlettár - így nevelj környezettudatos gyereket

Szállítás és fizetési információk

Szállítási lehetőségek és díjak

 

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

Amennyiben otthon vagy a munkahelyeden, hétköznap munkaidőben szeretnéd átvenni a rendelésedet, akkor ezt a szállítási módot ajánljuk Neked. A megbízható, gyors kiszállítást a GLS futárszolgálat biztosítja, akik a megadott email címeden értesítenek a kiszállítás várható idejéről.

Szállítási költség:

  • bruttó 1.200 Ft 1 kg alatti csomagokra
  • bruttó 1.300 Ft 1 kg fölötti csomagokra
  • 20.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes
  • az utánvétes fizetési mód díja +500 Ft.

Megrendelt termék kiszállítása Foxpost automatába

Ha a megrendelt csomagot egy Neked megfelelő időpontban szeretnéd átvenni, mert nem tudsz egész nap a futárra várni, akkor válaszd a Foxpost Automatába történő szállítást. Ebben az esetben a megrendelt termékeket egy hozzád közeli Foxpost automatába kérheted. Arról, hogy a rendelésed mikortól és meddig veheted át az átvevőponton, e-mailben kapsz értesítőt.

A legközelebbi Foxpost átvevőhelyet az alábbi oldalon keresheted meg.

Szállítási költség:

  • bruttó 890 Ft
  • 20.000 Ft rendelési összeg felett ingyenes

Személyes átvétel Gödöllőn

A megrendelésed kifizetése után lehetőséged van előre egyeztetett időpontban személyesen is átvenni a csomagot Gödöllőn.

Szállítási költség:

  • ingyenes

Fizetési módokról bővebben

Online Bankkártyás fizetés vagy Barion egyenleg

A Csupazöld.hu webáruházban az online bankkártyás fizetések a Barion rendszerén keresztül valósulnak meg.

A bankkártya adatok a kereskedőhöz nem jutnak el.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

Mit jelent a BARION?

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházakban, mobil alkalmazásokban.

A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, de regisztrációt követően soha többé nem kell begépelned a kártyaszámodat egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad.

Banki átutalás

A megrendelést követően fizethetsz közvetlen banki átutalással is. Ebben az esetben a vásárlást visszaigazoló e-mailben megadott számlaszámra kell a megrendelés ellenértékét előre elutalnod. A közleményben tüntesd fel a megrendelés számát.

Az összeg beérkezését követő munkanapon adjuk postára a csomagot.

Utánvétel

Amennyiben utólag, a termék kézhezvételekor szeretnéd kifizetni a rendelésedet, úgy válaszd a GLS házhozszállítást, mert csak ebben a szállítási módban van lehetőség készpénzes vagy bankkártyás utánvétre.

Az utánvét díja a szállítási díjon felül 500 Ft.

A számlát minden esetben a rendelésed beérkezése után e-mailben küldjük, elektronikusan számlázunk.