Barion Pixel

Ötlettár - így nevelj környezettudatos gyereket

Rólam

Burgmann Nóra

Burgmann Nóra

A csupazöld.hu megálmodója

2014 óta foglalkozom aktívan a környezettudatosság és fenntarthatóság témájával. 3 gyermek anyukájaként nagyon fontosnak tartom a tudatos magatartást, a fenntarthatóságra nevelést és a környezet védelmét.

Már 6 éve folyamatosan kutatom az interneten azokat az érdekes, hasznos környezetvédelmi témájú oldalakat, amelyek hatással lehetnek az életemre és családom mindennapjaira.

A Zöld Matek honlap alapítójaként sok elkötelezett környezetvédővel kerültem kapcsolatba, akik csupa értékes programmal, szolgáltatással vagy termékkel segítik a szülőket abban, hogy környezettudatosan nevelhessék gyerekeiket. Közben a Zöld Matek híre is sok helyre eljutott, a legfontosabb interjúkat a Médiaszereplések között találod.

Mivel úgy éreztem, ezeknek a szuper kezdeményezések a híre sokszor nem jut el azokhoz, akik számára igazán hasznos segítséget nyújtanának, 4 éve elindítottam Zöld Tartalom szolgáltatásomat. Ennek keretében környezetvédő személyeknek és szervezeteknek tanítom, hogyan tegyék online láthatóvá, ismertté, szakmailag elismertté és eredményessé zöld tevékenységüket.

De még mindig hiányérzetem volt.

Ha idecsöppentél erre az oldalra, akkor szülőként te is fontosnak tartod a környezettudatos szemlélet átadását. Valószínűleg már te is tapasztaltad, hogy rengeteg időt vesz el, amíg aktívan kutatod ehhez a lehetőségeket, és folyamatosan gyűjtögeted a kreatív és élményközpontú környezeti neveléshez az ötleteket.

A csupazöld.hu ötlettárával neked szeretnék segíteni.

Megmutatok minden kincset, amit az elmúlt években felfedeztem. Bemutatom neked a kedvenc zöld hőseimet is, akik munkájukkal segítenek nekünk környezettudatos gyerekeket nevelni. 😉

Tarts velem!