Barion Pixel

Kedveled a kreatív kihívásokat? És a cuki emlősállatokat? Ez a két pályázat most lehetőséget ad arra, hogy versenybe szállj alkotásoddal.

Tudtad, hogy a törpeegér hazánk egyik legkisebb emlőse, egészen aprócska állat, testtömege nagyjából annyi, mint egy félig teli gyufásdoboz? Segítsd népszerűsíteni Az Év Emlősét, a törpeegeret.

Ki pályázhat?

A Herman Ottó Intézet Nonprofit Kft. két korosztály számára hirdette meg kreatív pályázatait.

A Töpörödött törpegerek illusztrációs rajzpályázatra általános iskola alsó tagozatán tanuló gyerekek alkotásait várják.

A Törpeségében óriási alkotó pályázatán pedig általános iskola felső tagozatán tanuló és középiskolás gyermekek, valamint felnőttek vehetnek részt.

Mivel lehet pályázni?

Mindkét pályázaton kortárs költőink, zenészeink alkotásai segítenek abban, hogy könnyedén e törpék izgalmas, titkos világába képzeld magad.

Olvasd el, hallgasd meg a verseket, dalokat, válaszd ki, amelyik a legjobban magával ragad és készíts hozzá illusztrációt, mintha csak egy verseskötetben jelenne meg a rajz!

Ismerd meg Búth Emília, Molnár Krisztina Rita, Gryllus Vilmos, Tóth Krisztina és Lackfi János alkotásait EZEN AZ OLDALON, és láss munkához!

Milyen díjakkal jutalmazzák a legjobbakat?

A beérkezett alkotásokat szakmai zsűri bírálja el.  A legjobb alkotások természetvédelemmel kapcsolatos ajándéktárgyakban és élményajándékokban részesülnek, ezeket a pályaműveket a nagyközönség számára is bemutatják.

Meddig várják a pályázatokat?

A pályázat beküldésének határideje 2022. október 10.

Hangolódj rá

Ha szívesen indulnál valamelyik pályázaton, kattints a képekre, olvasd el a teljes kiírást, ahol azt is megtudod, milyen formában és hova kell küldened elektronikusan az alkotásokat.

Töpörödött törpegerek illusztrációs rajzpályázat
Törpeségében óriási alkotó pályázat

Vágj bele

Böngészd a Vadonleső honlapját, ismerd meg a törpeegeret és készíts kreatív rajzot, amivel te is segítesz felhívni az emberek figyelmét Az Év Emlősének védelmére.