Barion Pixel

Ha szeretsz rajzolni, most itt a lehetőség, hogy versenybe szállj alkotásoddal. Kapcsolódj a Vadonleső Programhoz és segítsd népszerűsíteni 2021 Év Emlősét, a hermelint.

Ki pályázhat?

A Hermelin télen-nyáron rajzpályázatra általános iskola alsó tagozatán tanuló gyerekek alkotásait várják.

Az Drága kincsünk a hermelin érme- és ékszerrajzoló pályázatán pedig általános iskola felső tagozatos és középiskolás tanulók vehetnek részt.

Mivel lehet pályázni?

Az alsósoknak kiírt „Hermelin télen-nyáron” című rajzpályázat célja, hogy az idei Év Emlősének választott hermelin két különböző, téli és nyári megjelenése egy rajzon váljon láthatóvá. A hermelin roppant színes egyéniség! Télen hófehér bundába öltözik úgy, hogy a havas, jeges téli tájban alig veszed észre, míg nyáron a háta és oldala vörhenyes barnára változik, a kivirult vidék színeibe olvadva. Rajzold le úgy, hogy a képen mindkét színváltozatát bemutatod!

A felsősöknek és középiskolásoknak szóló „Drága kincsünk a hermelin” pályázatra olyan műveket várnak, amelynek központi
témája a hermelin, ez a könnyed, légies, ugyanakkor kitartó és szívós kisragadozó. Tervezz bármilyen érmét vagy ékszert!

Milyen díjakkal jutalmazzák a legjobbakat?

A legjobb alkotások készítői természetvédelemmel kapcsolatos ajándéktárgyakban és élményajándékokban részesülnek, ezeket a pályaműveket a nagyközönség számára is bemutatják.

Meddig várják a pályázatokat?

A pályázat beküldésének határideje 2021. október 11.

Hangolódj rá

Ha szívesen indulnál a pályázaton, kattints a képekre, olvasd el a teljes kiírást, ahol azt is megtudod, milyen formában és hova kell küldened elektronikusan az alkotásokat.

Vágj bele

Böngészd a Vadonleső honlapját, ismerd meg a hermelint és készíts kreatív rajzot, amivel te is segítesz felhívni az emberek figyelmét az Év Emlősének védelmére.