Barion Pixel

Szereted az állatokat? Szívesen járjátok a természetet, hogy megismerjétek a vadon életét? Vannak állatok a ház körül? Rajzold le kedvenceidet és pályázz!

A Fiatalok a Nemzetért Alapítvány gyermek- és ifjúsági rajzpályázatának témája az állat- és környezetvédelem.

Miről szól a pályázat?

A pályázat szervezőinek célja felhívni a figyelmet arra, hogy nemcsak történelmi és kulturális örökségünket kell megvédenünk és továbbörökítenünk, hanem a minket körülvevő természeti környezetet is. 

Ki pályázhat?

Az alábbi korcsoportokban várják a fiatalok nevezéseit határon innen és túlról:

 • 5-7 évesek,
 • 7-10 évesek,
 • 10-14 évesek,
 • 14-18 évesek.

  Mivel lehet pályázni?

  A kiírás szerint a rajzoknak a Kárpát-medencében természetes körülmények között vagy a ház körül élő állatokkal, növényekkel, a természettel, vagy állatvédelemmel és környezetvédelemmel kell kapcsolatban lenniük.

  Az alkotások készülhetnek grafittal, színes ceruzával, tollal, zsírkrétával, filctollal és festékkel is, A4-es és A3-as méretű lapra. Lehetnek színesek és egyszínűek is.

  A pályaművekről készült jpeg formátumú fotót vagy scannelt képet az alapítvány Facebook-oldalának privát üzenetben vagy e-mailben (rajzpalyazat.fna@gmail.com) kell elküldeni, megírva a készítő nevét és életkorát, születési dátumát, valamint a rajzhoz egy rövid leírást. 

  Kattints a képre és ismerd meg a pályázat részleteit!

  Mi a jutalom?

  Az alkotásokat értékelő szakmai zsűri az összes rajzot meg fogja nézni, majd kiválasztja közülük minden korcsoportban a 3 legjobbat.

  Emellett pedig facebookos szavazás segítségével választják ki a közönségdíjasokat.

  A korcsoportonkénti díjazottaknál a csomagok értékes tárgynyereményeket (társasjáték, ceruzakészlet, játékok) tartalmaznak 15, 12 és 9 ezer forint értékben. A közönségdíjasok szintén hasonló értékben kapnak ajándékcsomagot.

  Meddig várják a pályázatokat?

  A pályázatok beadási határideje: 2021.  június 18.

  Ha szívesen indulnál a pályázaton, itt találod a részletes pályázati kiírást.