Barion Pixel

Ez a pályázat már lejárt.

Ha szeretsz rajzolni, képregényt vagy éppen illusztrációt készíteni, most itt a lehetőség, hogy versenybe szállj alkotásoddal. Kapcsolódj a Vadonleső Program 18 védett növény- és állatfajához, vagy segíts népszerűsíteni 2020 Év Emlősét, a vidrát.

Ki pályázhat?

A Zenélő vidrarajzok dal-illusztrációs rajzpályázatra általános iskola alsó tagozatán tanuló gyerekek alkotásait várják.

Az Élet a vadonban képregényrajzoló pályázaton pedig általános iskola felső tagozatos és gimnazista tanulók vehetnek részt.

Mivel lehet pályázni?

Az alsósoknak kiírt „Zenélő vidrarajzok” című dal-illusztrációs rajzpályázat célja, hogy az Év Emlősének választott vidrának a mindennapjairól született két vidradalhoz illusztráció készüljön. Rajzolj egy színes vagy fekete-fehér, hagyományos rajzot, kollázst vagy digitális technikával készíts egyedi képet. Válassz az alábbi két dal közül és az egyikhez küldd be a műved:

A felsősöknek és középiskolásoknak szóló „Élet a vadonban” pályázatra színes vagy fekete-fehér, hagyományos vagy digitális technikával készíts egyedi képregényt, amelynek főhőse (főhősei) a Vadonleső Program védett élőlényei. Válaszd ki kedvenc szereplőidet!

Milyen díjakkal jutalmazzák a legjobbakat?

Mindkét pályázatban a legjobb alkotások készítőit természetvédelemmel kapcsolatos kisebb ajándéktárgyakkal és élményajándékokkal jutalmazzák.

Meddig várják a pályázatokat?

A pályázat beküldésének határideje 2020. november 15.

Hangolódj rá

Ha szívesen indulnál a pályázaton, kattints a képekre, olvasd el a teljes kiírást, ahol azt is megtudod, milyen formában és hova kell küldened elektronikusan az alkotásokat.

Vágj bele

Böngészd a Vadonleső honlapját, ismerd meg az ott bemutatott védett állatokat és növényeket és készíts egy kreatív rajzot, amivel te is segítesz felhívni az emberek figyelmét az élőlények védelmének fontosságára.