Barion Pixel
Akció!

Bolygómentő kézikönyv szuperhősöknek

2.580 Ft

Nagy Réka

Vedd kezedbe az irányítást és válj igazi bolygómentő szuperhőssé! Ez a kis könyv megválaszolja a kérdéseidet és minden esetben megvalósítható zöld tippeket ad kezdő és haladó szuperhősöknek.

8-12 éveseknek ajánlott.

Készleten

Egyre többet hallani, hogy élj fenntarthatóan, figyelj a bolygóra és óvd a környezeted. Fontos kérdések, fontos problémák, nyomasztó jövőkép. Mit lehet kezdeni gyerekként a jelenlegi helyzettel? Hidd el, sokat tehetsz azért, hogy a dolgok változzanak és jóra forduljanak. Épp rád van most szükség!

Ez a könyv segít abban, hogy igazi szuperhősként viszonyulj a világ bonyolult dolgaihoz, megértsd a természetromboló folyamatok okait, és ezek alapján családoddal változtass a mindennapok megszokott rutinjain. Ökoanyut a gyerekei számos érdekes kérdéssel lepik meg, melyeken keresztül mesél a körforgásos gazdaság, az esélyegyenlőség, a fenntartható divat, az adományozás, a szelektív szemétgyűjtés, a húsevés, a biogazdálkodás, a biodiverzitás, a vízhasználat, a környezettudatos közlekedés, a tudatos vásárlás, a pazarlás elkerülése és még sok más fontos témáról. De a fenntarthatóság arról is szól, hogy mi, emberek hogyan bánunk egymással.

Beszélgessetek ezekről otthon vagy az iskolában, de mindig figyelj arra, hogy a probléma mellett leginkább a megoldásokat keresd! Mert megoldások márpedig vannak. De rengeteg tudatosság és hatalmas összefogás kell hozzájuk. Hallasd a hangod, mert nem lehet, hogy a felnőttek a szőnyeg alá söpörjék ezeket a mindenki életét nagyban érintő problémákat! 

További információk

Tömeg 0,152 kg
Méretek 18 × 13 × 1 cm
Ajánlott

8 éves kortól

Adatok

Kartonált kötés, 128 oldal

Írta: Nagy Réka

Gingko Kiadó, 2021

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Bolygómentő kézikönyv szuperhősöknek” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük