Barion Pixel

Geo, a környezettudatos kiskamasz

2.700 Ft

Írta és rajzolta: Zakarné Varjas Kata

Kíváncsi vagy, hogyan éli mindennapjait egy vérbeli környezettudatos 13 éves kamaszfiú? Gerendás Olivér, azaz GEO épp a nyári szünet napjait tölti családjával és barátaival. De Geo hétköznapjai különlegesek, hiszen minden apró eseményt áthat a zöld szemlélet.

6 éves kortól ajánlott.

Készleten

Gerendás Olivér, azaz Geo éles eszének és az őt körülvevő gondolkodó embereknek köszönhetően környezettudatosan éli mindennapjait. Kiismeri magát a folyamatos vásárlásra buzdító világ zsákutcain, egy reklám sem tántorítja el attól, hogy tudja mi az amire valóban szüksége van. Jól tudja, hogy az élet maga a csoda. De az élet törékeny, védtelen és sebezhető. Illés bácsinak el is árulja mi szeretne lenni ha felnő. Barátaival megfigyeli és csodálja a természetet, szemetet szed, nagyokat játszik az erdőben, biotermesztést folytat, hulladékmentesen él, segít másokon és nagyon élvezi a környékbeli emberek társaságát. Társaival elképzelnek egy új világot, ahol minden élőlény nyugalomban élheti életét. Hogyan válhat valóra mindez? Geo lépésről-lépésre elmeséli mit, miért és hogyan csinál. Ha Geón múlna, Földanya még biztosan lakható és boldog hely lenne évszázadok múlva is!

További információk

Tömeg 0,319 kg
Méretek 20 × 20 × 1 cm
Ajánlott

6 éves kortól

Adatok

Kemény borító, 48 oldal.

Írta és rajzolta: Zakarné Varjas Kata
Szakmai lektor: Takács-Sánta András, ökológus, az ELTE Humánökológia mesterszakának igazgatója, a Kisközösségi Program szakmai vezetője
Lektorálásban közreműködött: Takács-Sánta Bernát

PEFC tanúsított: A termék alapanyaga fenntarthatóan kezelt erdőkből és ellenőrzött faanyag forrásokból származik.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Geo, a környezettudatos kiskamasz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük